Per Sivertsen ny adm. direktør i Indre Salten Energi

 

Det er med stor glede vi kan meddele at styret i ISE har ansatt Per Sivertsen som adm. direktør. Sivertsen har vært daglig leder i konsernets entreprisevirksomhet, ISE Entreprise, siden 2018 og konstituert i stillingen som adm. direktør de siste to ukene.

 
Han etterfølger Odd-Emil Ingebrigtsen som nylig tiltrådte som statssekretær i Olje- og energidepartementet etter å ha ledet konsernet i 1,5 år.

 
Sivertsen er utdannet ingeniør, har lang fartstid i bransjen, bred faglig tyngde og solid erfaring. Han har tidligere hatt tilsvarende stillinger, bl.a. som e-verkssjef i Dragefossen Kraftanlegg, adm. direktør i Sjøfossen Energi og daglig leder i Statskog Energi. Sivertsen har opparbeidet seg et stort nettverk og har erfaring fra flere styreverv.

 

Styreleder Gry-Janne Rugås er svært fornøyd med ansettelsen av Per Sivertsen. «Per står frem som riktig person til å lede ISE-konsernet inn i en spennende tid. Styret er svært fornøyde med å få en mann av hans kaliber i stillingen. Vi ser frem til å ta fatt på samarbeidet og har store forventninger til Sivertsens videre arbeid i konsernet. Han er og blir en viktig ressurs i ledelsen og i den videre utviklingen, og styret er overbevist om at Sivertsen er rett mann på rett sted til rett tid».

 

Per Sivertsen tiltrer stillingen umiddelbart.